Vælg at du kan vælge 

Det har altid været lidt mere privelligeret at vælge a la carte. Buffet er for mange, den billige og nemme løsning, hvor a la carte kan tolkes som værende for dem, der rent faktisk går op i, hvad de får serveret. 

I forlængelse af COVID-19 er buffeten også blevet droppet en del hos os danskere og ja nok verdenen over. En buffet er super uhygiejnisk og samtlige arbejdspladser kan se, at de med tiden har fået mindre influenza på arbejdspladserne, da de har valgt og droppe buffeten som en del af frokostordningen. 

A la carte har altså altid været populær og bliver ved med det, så hvis du står og skal have a la carte i Silkeborg, kan det derfor også være svært at bestemme sig. Både fordi der er tonsvis af restauranter i Silkeborg men også fordi, at samtlige buffet restauranter helt har bestemt sig for at sløjfe buffeten og dermed kun kører a la carte – det vil sige større konkurrence.

Forret, hoved og dessert – plus det løse

Det gode ved a la carte er at du selv kan få lov at vælge, hvad du har lyst til lige præcis i dag. Er det fisk, vegetar eller råt kød? Uanset hvad du er til, er mulighederne mange md et a la carte.

Det betyder også, at I i selskabet kan bestille 3-retters eller bare en enkelt ret, hvis det ønskes. Man kan derfor skræddersy slutbeløbet en lille smule afhængig af, om den skal have hele armen, eller bare en enkelt ret. 

Dog kan nogle a la carte restauranter har lavet en 3-retters menu, hvor hvis du vælger denne, så kan du risikere at alle retter er forudbestemt. Når det er sagt, vælger de fleste restauranter dog at lave flere menuer, så der er lidt at vælge i mellem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *