Sorteringskasser kan du bruge til at… sortere i

19 juli 2020
Anders Lundtang Hansen

Det kan lyde såre simpelthen, men mange af os glemmer simpelthen den luksus og lethed, der er ved at have styr på de ting, som man har.

Derfor handler det om med det samme at sørge for, at man får sorteret de ting, som man har, og langt de fleste dagligdagsting kan man sortere i sorteringskasser.

Og man bør implementere den slags med det samme, for hvis man forsømmer fra start af at have tingene sortere efter alt fra, hvad man skal bruge det til, hvor tit man bruger det eller bare i farve, desto hurtigere vænner man sig til, at tingene bare er, som de er: rodede.

Man mister derfor hurtigt overblikket over, hvor man har tingene henne; noget kan blive gammelt, ubrugeligt og råddent, uden man ved hvorfor, fordi det har gemt sig i et hjørne. Den slags kan blive uhygiejnisk at bo i i længden.

Det er farligt nok i sig selv, men tænk så på alle de ting, som du ender med at købe dublanter af, fordi du ikke kan danne dig et overblik over, hvor dine ting er henne.

Du smider noget ud ved et uheld, selvom du skulle bruge det, fordi det havde forpuppet sig sammen med noget andet, der skulle smides ud. Det er altså mange penge, der ender med at gå til spilde på den måde.
Og du ender sikkert også med at sortere dine ting forkert i affaldet, fordi det er blandet så ueffektivt sammen.

Så lige så snart du flytter ind et sted, så bør du enten have tingene sorteret i nogle sorteringskasser fra det gamle hjem, eller hvis du køber det undervejs, eller lægge tingene i disse sorteringskasser med det samme, når du pakker ud.

Det gør det også meget lettere at få ting ud og frem, når man ved, at man lige kan finde det hele nede i nogle kasser.

Flere Nyheder