Send pakke til Danmark, Norge eller Sverige – trygt og billigt

14 september 2020
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke til en modtager i Danmark, Norge eller Sverige giver det mening at vælge en lokalt baseret service udbyder til formålet. Og her kan valget for eksempel falde på forsendelses firmaet Bring.

Hvad er Bring?

Norske Bring er oprindeligt en logistik virksomhed som blev etableret af posten i Norge tilbage i 2008. den dag i dag beskæftiger Bring over seks tusind medarbejdere og opererer i samtlige nordiske lande. Dermed er Bring en af de største og mest betydningsfulde spillere på markedet for forsendelser i Skandinavien.

Bring er leveringsdygtig i såvel pakke forsendelser som større fragt, logistik og distributions opgaver, og har et stort kendskab til det nordiske marked. Når du skal sende en pakke til Norge foregår det derfor som regel gennem Bring, som i særdeleshed er etableret i Norge. Men du kan selvfølgelig også bruge Bring når du skal foretage en forsendelse internt i Danmark eller når du skal sende pakker til Sverige. Bring er meget konkurrencedygtige på prisen og tilbyder samme høje service niveau og fleksibilitet som de øvrige aktører på markedet.

Hvordan sender jeg en pakke med Bring?

Den nemmeste måde hvorpå du kan foretage en forsendelse ved hjælp af Bring er gennem pakke.dk. Den danske forsendelses portal pakke.dk samarbejder med de mest anvendte forsendelses firmaer i Danmark og i udlandet, her under eksempelvis PostNord, DAO og Bring.

Når du ønsker at sende en pakke via pakke.dk vil du ved indtastning af pakkens data – mål, vægt og modtagers adresse – få præsenteret de mest favorable forsendelses løsninger når det gælder pris og leverings tid. Du vil samtidig få mulighed for at bestille din forsendelse samt at købe, downloade og udprinte et bring pakke label. Og så er det bare at indlevere din pakke til forsendelse i nærmeste Bring pakkeshop.

Læs mere om forsendelse med Bring på pakke.dk

Flere Nyheder