Sådan får du dørene udskiftet

21 juli 2020
Silje Hansen

Selvom du måske ikke tænker over det til hverdag, så har dørene i en bolig meget at sige for boligens generelle helbred. Det samme gælder også for vinduer. For hvis enten døre eller vinduer ikke er helt tætte, så kan det resultere i, at der kommer vand ind – og det kan med tiden udvikle sig til svamp og råd – og det er helt sikkert de færreste, som er interesseret i, at dele af boligen er i forrådnelse. Derfor er det også en god idé, at man får skiftet f.eks. sine døre i tide, hvis man opdager, at de ikke længere er helt tætte eller fungerer optimalt. 

Kan du selv skifte dine døre?

Hvis du skal have skiftet dine døre, så er spørgsmålet selvfølgelig også, om det er en opgave, man selv kan klare. Det korte svar er ja, og så kommer er et “men”. Hvis du allerede har erfaring med udskiftning af døre eller vinduer, så er det helt sikkert en opgave, du godt selv kan klare. Men, hvis ikke du har prøvet det før, så er det en god idé at overlade arbejdet til en tømrer, som har prøvet det mange gange før. 

Når du hyrer en tømrer til at udskifte en eller flere døre, så kan du også være mere sikker på, at du kommer godt i mål. For når døren skal skiftes, så er det et must, at den er monteret korrekt – ellers kan der stadig komme vand ind i boligen – og så har du problemet igen. 

Find hjælp til udskiftning af dør i Randers

Hvis du har en eller flere døre, som skal udskiftes i Randers, så begynd endelig at undersøge de lokale tømrerfirmaer, som kan hjælpe dig. Du kan også starte her, når du skal have hjælp til udskiftning af døre i Randers.

Flere Nyheder