På jagt efter ventilationsrens i Grindsted?

31 oktober 2020
admin
På jagt efter ventilationsrens i Grindsted?

På en skala fra 1-10 …

… hvor meget bruger du så tid indendørs? Ikke så meget. Tro lige om igen. Vi mennesker bruger 80-90% af vores tid indendøre, og den undersøgelser dækker endda over hele Europa. Så forestil jer, hvad tallene ikke siger om Danmark, hvor det må siges at være lidt køligere end i Sydeuropa.. 

Derudover er Corona, den fæle synder, også skyld i, at vi bruger en masse tid indendørs de næste par måneder. Det gør vi heller ikke kun på grund af Corona, men selvfølgelig også fordi, den mørke tid nærmer sig. Dagene bliver kortere, vejret bliver koldere, og sofaens varme puder og Netflixs gode udvalg lokker mere end naturen gør.

Og så er det vigtigt, at have et godt ventilationsanlæg. Du tænker det måske er det mindste man bør bekymre sig om, men faktisk er ventilationsanlægget et sted, hvor der kan ophobe sig så mange bakterier, at det ikke er til at forstå.

Anskaf dig en god omgang ventilationsrens

Hvis du derfor står i Grindsted og tænker “Hm måske burde jeg få det kontrolleret, men hvordan gør man så lige det?” Så bare rolig. Der er en vej. Du skal nemlig have anskaffet dig en god og grundig ventilationsrens i Grindsted af dit ventilationsanlæg – det gælder også, hvis du bor i Rødovre, Horsens eller et helt tredje sted.

Et beskidt ventilationsanlæg kan nemlig også være med til at udvikle allergi, hovedpine, irritation ved øjne og mund og mange andre trælse ting. Det sikrer altså dig og dine kære en bedre menneskelig komfort, som især er vigtig, hvis du har små børn. 

Udover det er det rent faktisk også en regel ifølge bygningsreglementet, at ventilationsanlægget bliver vedligeholdt – så du bryder faktisk også reglerne, hvis du ikke sørger for at holde det vedlige. Af samme årsag kan det være en god idé at kontakte viceværten, hvis du er tvivl om dette.

Flere Nyheder