Overvejer du at renovere dit badeværelse?

28 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du er i gang med at planlægge en renovering ude på dit badeværelse, så er der nogle ting, du skal have overvejet inden du går i gang. Det er et tidskrævende projekt at renovere badeværelset. Det er herudover også et vigtigt rum, som du ikke kan være foruden i længere tid. Derfor er det vigtigt, at du har fået lagt en god eksekveringsplan, inden du går for alvor i gang.

Læs med i dette indlæg, hvor vi har listet 3 gode råd, som du kan tage med dig, når du skal i gang med at renovere.

1. Hvad skal du have lavet?

Renovering kan komme i forskellige omfang. Skal du have totalrenoveret dit badeværelse eller blot udskifte et toilet eller håndvask eller noget tredje? Det kan være en god idé, at du har en klar idé om, hvor meget du ønsker at få lavet i forbindelse med renoveringen. Du kan få en VVS-mand eller en anden badeværelse installatør til at gennemgå badeværelset sammen med dig. Måske de kan give et bud på, om der er nogle ting, der skal udskiftes. Det kan hjælpe dig i den sidste ende, så du ikke skal til at renovere igen efter blot et år.

2. Hvor kan du spare?

Renovering af badeværelset kan godt blive en dyr affære. Så derfor kan det være en fordel for dig, at du undersøger hvilke alternative løsninger, du kan drage nytte af, når du skal renovere badeværelset. Det kan være, at du skal overveje at finde behandlingsmetoder til dit badekar eller håndvask, fremfor at udskifte det helt. Med emaljering kan du f.eks. få lagt ny emalje på henholdsvis dit badekar og din håndvask. Det kan spare dig en masse penge. Så overvej dette, før du køber flere nye ting til badeværelset.

3. Hvem skal du kontakte?

Medmindre du selv er mand eller kvinde til jobbet, så skal du finde autoriseret installatør eller VVS-mænd til at renovere dit badeværelse. Det kræver viden og ekspertise i, hvordan man kobler f.eks. afløbet til sit nye toilet, samt hvordan du får monteret vaskemaskinen korrekt ude på badeværelset. Så du skal have dette med i dine overvejelser, før renoveringen går i gang. 

Flere Nyheder