Overbebyrd dig ikke for meget som vikar i Skive

08 november 2021
Anders Lundtang Hansen

Når man starter på et vikarbureau i Skive, så er man måske meget stålsat på ikke bare at vise, at man kan klare mange forskellige tjanser med mange forskellige arbejdsformer, der passer mere eller mindre til ens uddannelsesbeskrivelse og erfaring – og så måske lidt til – men man vil jo gerne tjene så godt som muligt.

Det er tit lidt en motivation, at desto mere man udfører, jo mere kan man tjene.

For nogle mennesker er det jo rart, at man har en fastansættelse, så man ved, hvad man trækker hjem hver måned, men det er også en god motivationsfaktor for andre personer, at de ved, at når de laver mere, så bliver de også kompenseret for det.

Så de begynder at se på, hvor meget arbejde de kan lave, så de bare undgår at være to steder på samme tid, og de tager også nattearbejde og arbejde i weekender og helligdage.

Der skal også være tid til at puste ud som vikar i Skive

Det ser meget godt ud på papiret, og man har allerede regnet ud på forhånd, hvor meget man kommer til at tjene, og man drømmer om, hvad man skal bruge de penge på.

Men der går ikke længe inde i den arbejdsbyrde, at man finder ud af, at det er for meget af det gode; og det er ikke fordi, man har været væk fra arbejdsmarkedet for længe, eller at man ikke passer til tjansen, men selv de bedste bliver udmattede.

Så hvis man bare går hjem og spiser og sover hver dag og får en skæv døgnrytme, så er det ikke sundt for en.

Og man har heller ikke så meget fritid eller ser familie og venner, som der er også er med til at give en god livskvalitet.

Den slags skal man ikke negligere.

Flere Nyheder