Maling af vægge og lofter ved faglært maler

23 februar 2020
Astrid Pedersen
Maling af vægge og lofter ved faglært maler

Træner lejligheden eller huset til en solid renovering – og måske i denne forbindelse nye, friske farver på væggene samt en hvidtning af loftet? Så kan du med fordel kontakte din lokale malermester og bede om et tilbud på professionelt udført malerarbejde.

Få et godt tilbud på maling af vægge og lofter ved professionel maler

Selv om du måske mener dig i stand til selv at forestå arbejdet i forbindelse med maling af vægge og lofter, er det en god idé at overlade dette til en dygtig og erfaren fagperson. For det første er der nemlig flere opgaver forbundet med maling af vægge og lofter end man umiddelbart skulle tro. Og så er det langt fra nogen gratis omgang. Du skal nemlig selv ned i dit lokale byggemarked og farvehandel for at skaffe materialer og udstyr til udførelse af malerarbejdet.

Der skal, foruden maling, primer og lofthvidt, indkøbes pensler, ruller, sandpapir, plast og pap til afdækning af gulve og møbler, spartelmasse, spande og bakker, malertape og meget mere. Dernæst skal du i gang med at forberede dine vægge.

Er du så heldig, at der ikke i forvejen sidder gammelt væv eller tapet, som først skal pilles af – hvilket er et både slidsomt og tidskrævende arbejde – skal væggene slibes med sandpapir og primes med Microdispers (også kaldet blåt vand) førend maling af vægge og lofter kan påbegyndes. Og når du endelig er nået til denne del af proceduren, kan du roligt regne med at skulle sætte flere dage af – de færreste vægge kan nøjes med et enkelt lag maling, og hvert lag skal nå at tørre før det næste kan påføres.

Lad Malerkanonen klare maling af vægge og lofter

Du kan altid få et tilbud på maling af vægge og lofter hos dit lokale malerfirma. Klik ind på Malerkanonen.dk og læs mere.

Flere nyheder