Mad ud af huset – brunch, buffet eller traditionelle menuer

17 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal du holde fest – og skal gæsterne have mad? Så bør du overveje at bestille catering.

Bestil de velkendte menuer som mad ud af huset

Hvis du står for at skulle afholde en traditionel julefrokost kan du med fordel bestille alle retterne som mad ud af huset.

Uanset om du skal holde julefrokost i dit firma, eller om du skal have hele familien på besøg, skal der laves utroligt megen mad til en julefrokost. Der er både lune retter så som leverpostej og frikadeller med surt, sild, æg, laks og måske endda røgede ål, og selvfølgelig alt det nødvendige tilbehør.

Det kan tage mange dage at forberede en god julefrokost. Men hvis du vælger at bestille den som mad ud af huset hos et catering firma sparer du besværet. Og et catering firma vil med sikkerhed kunne fremstille det store julefrokost bord billigere end du selv vil kunne.

Glæd gæsterne med en lækker buffet

Skal din fest være ganske uformel, og helt uden servering ved bordene? Så kan du vælge at servere maden som en buffet. Når du anretter en buffet kan gæsterne selv bestemme hvornår de kan gå op og tage mad. De kan selv vælge hvad de har lyst til at spise. Og du slipper for at bekymre dig om serveringen.

Du kan bestille buffet som mad ud af huset hos catering firmaet Kokken & Jomfruen. Du kan vælge imellem flere buffet typer som allerede er sammensat på forhånd, eller du kan selv sammensætte din buffet ud fra et stort udvalg af mindre retter og hapser så som pindemadder, tapas, antipasti, kanapeer, mini sandwiches og sliders.

Buffet er både praktisk og hyggeligt. Og kun fantasien sætter grænser for indholdet af en buffet.

Du kan for eksempel vælge at bestille en skøn brunch som buffet ud af huset hos Kokken & Jomfruen. Klik ind på https://www.kokken-jomfruen.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder