Lad dit malerfirma i Hørsholm sætte din bolig i stand

17 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Trænger din bolig til en ordentlig indvendig overhaling med frisk maling på væggene i stuer og værelser? så bør du alliere dig med en dygtig lokal maler. På den måde er du sikker på at få malerarbejde i top kvalitet – og at din bolig bliver sat grundigt i stand fra kælder til kvist.

Hvorfor betale sig fra maling af vægge, lofter og indvendigt træværk?

Du tænker måske at du sagtens selv kan varetage denne tjans. Men selv om det måske virker overskueligt at skulle smøre et par liter maling ud over væggene er malerarbejde ikke gjort med dét. I hvert fald ikke hvis resultatet skal være perfekt.

Samtidig er malerarbejde både hårdt og tidskrævende. Du skal som minimum sætte en uge af til projektet – og sikkert også meget længere tid, afhængig af boligens størrelse og væggenes tilstand. Skal der for eksempel fjernes gammelt savsmuldstapet kan du roligt føje en dag eller to til tidsplanen. Og viser pudset sig inden under at være i en skidt forfatning skal væggene måske pudses op på ny hvilket både kræver tid, tålmodighed og et vist professionelt håndelag.

Der ud over er det ikke billigt selv at skulle forestå indkøb af udstyr og materialer til indvendig maling af boligen. Du skal selv betale for såvel maling som pensler, ruller, sandpapir, afdæknings materialer, spartelmasse og meget andet.

Lægger du disse direkte omkostninger oven i det forventede tidsforbrug vil du hurtigt kunne se hvordan det bedre kan betale sig at hyre en dygtig maler eller et ditto malerfirma. Og et sådant skal du ikke lede længe efter.

Find din maler hos den lokale afdeling af Malerkanonen

Uanset hvor i landet du bor vil du nemlig kunne finde mindst én filial af det danske malerfirma Malerkanonen tæt på dig. Klik ind på malerkanonen.dk og find din maler i Hørsholm.

Flere Nyheder