Køb brugte biler online – det betaler sig

15 september 2019
Astrid Pedersen
image

Skal familiens nye tilføjelse til vognparken være en brugt én af slagsen? Det er et klogt valg, som indeholder mange fordele. Du har måske gået og drømt om en spritny bil, men er af økonomiske årsager landet på en brugt – måske af øknomiske årsager.

Det er nemlig rigtig dyrt at købe en helt ny bil i Danmark. Priserne er pumpet op i et ganske urimeligt leje på grund af de mange skatter og afgifter, staten pålægger nye biler. Dette betyder, at du sandsynligvis ikke ville kunne anskaffe en ny bil uden at optage et lån dertil. Og måske kan familiens budget ikke helt holde til høje månedlige afdrag.

Købe brugt bil – og få mere for pengene

Selv om bilen er vigtig for dig og for din familie i det daglige, ønsker I sikkert at prioritere på en måde, så størstedelen af husstandens budget ikke går til transport. Derfor kan I med fordel kigge efter en brugt bil af nyere dato. Størstedelen af bilens nyværdi rasler nemlig af inden for de første år – og da er bilen stadig fin, med masser af år og kilometer tilbage i sig.

Mange privat personer og virksomheder vælger alligevel at sælge deres bil inden den bliver fem år gammel. Virksomheder, som er afhængige af at deres medarbejdere har et pålideligt og stabilt køretøj til rådighed, vil typisk vælge at skifte vognparken ud, når bilen når en vis alder og har et vist antal kilometer på bagen. Og leasing firmaer vil for det meste foretrække at kunne tilbyde deres kunder de nyeste modeller.

Derfor kan du være heldig at finde en forholdsvis ny og velholdt bil med lækkert ekstra udstyr, som du ellers vill skulle betale ekstra for, til en rimelig pris.

Du kan altid finde annoncer for brugte biler online på biltorvet.dk

Flere nyheder