Du træder ind ad døren til en funklende nyistandsat lejlighed, som du har haft fundet i en boligannonce.

Du forstår faktisk ikke, hvorfor den er så meget billigere end nogle af de andre lejligheder, har har samme areal og udstyr, der blot ligger nogle gader væk.

Man kommer ikke ind i et nyt kvarter i det område, og priserne burde trods alt ikke forandre sig sig meget på så kort afstand.

I boligannoncerne, når du sammenlignede dem, var der ikke den store forskel at se på lejlighederne, når du beskuede billederne og læste beskrivelserne.

Så du tænker, at du måske har været ekstra heldig, for vi snakker om et markant lavere fald i prisen end ved de lejligheder, der blot ligger praktisk talt lige rundt om hjørnet.

Ejendomsmægleren bekræfter da også, de positive ting du har læst i annoncen for lejligheden, så måske har du virkelig også bare været heldig og fundet noget, før andre boligsøgende opdagede det.

Når du selv mærker på tingene i lejligheden og kigger dig omkring, så kan du heller ikke se flere fejl og mangler, end hvad du selv kan udbedre eller betale dig fra.

Men da du så træder ind i soveværelset og kigger omkring, kan du mærke noget, der blinker i siden af din nethinde, så du kigger ud ad vinduet.

Dér, lige overfor den lejlighed i fugleflugtslinje, blinker et par facadeskilte om kap med hinanden, forsøger at lokke kunder til butikker eller bare gør reklame for deres produkter.

Men nu var du lige blevet så forelsket i den lejlighed, så er det tid til at opgive den af den grund?

Ikke, hvis du spørger os.

Vores råd er: træk gardinerne for, brug eventuelt nogle mørklægningsgardiner, hvor du stadig kan holde vinduet åbent, når dagene er varme.

Sov eventuelt med en sovemaske, hvis det virkelig blænder ekstra meget nogle dage.