Hvor finder jeg et vel tilrettelagt SQL kursus i København?

27 februar 2020
Astrid Pedersen
Hvor finder jeg et vel tilrettelagt SQL kursus i København?

Hvis du gerne vil lære mere om hvorledes du bruger SQL i dit daglige arbejde, kan den danske kursus udbyder 4D tilbyde en række relevante SQL kurser. SQL kurser hos 4D er tilrettelagt således at de passer til såvel kursisternes forudgående faglige viden og ditto niveau, og kan opbygges således at de matcher din virksomheds eller afdelings specifikke behov.

Tag en snak med de dygtige undervisere og konsulenter hos 4D og bliv klogere på hvordan det rette SQL kursus kan gavne medarbejderne på det faglige plan og styrke det daglige arbejds flow.

Hvilket SQL kursus København skal jeg vælge?

Du kan vælge at lade alle dine medarbejdere deltage i et forløb, som består af kurserne SQL Grundlæggende og SQL udvidet, således at du er sikker på at alle er på samme side.

Har du med erfarne super brugere at gøre, kan du lade dem tilmelde sig kurset Querying Data with Transact SQL. På dette specifikke kursus kan deltager lære hvorledes de hurtigere og mere effektivt foretager udtræk af data i forbindelse med udvikling af applikationer, rapporter eller eksempelvis analyser i Microsoft Excel.

Deltagere vil efter kursets afslutning være i stand til at oprette forespørgsler med SELECT, oprette forespørgsler med flere tabeller, sortere og filtrere data fra relationelle databaser, arbejde med varierende SQL Server datatyper, redigere data med Transact SQL, anvende indbyggede funktioner i Transact SQL, summere og gruppere data, samt anvende underforespørgsler (sub queries), sæt operatorer og tabeludtryk.

Du og dine medarbejdere kan også vælge at lære om anvendt SQL gennem et af de ligeledes vel tilrettelagte kurser i Microsoft Excel, Microsoft Azure og Microsoft Power BI. Og der er mulighed for særligt tilrettelagte firma kurser, som imødekommer netop din virksomheds eller din afdelings behov.

Du kan læse meget mere om dine muligheder for SQL kurser, og finde dit SQL kursus, på 4D.dk

Flere nyheder