Har du fået stenslag i din forrude?

16 marts 2021
Anne-Mette Hansen

Det er super ærgerligt at få et stenslag i forruden på din bil. Det er noget, man virkelig ærgrer sig over. I mange tilfælde kan du dog være så heldig, at stenslaget kan repareres – så hele ruden på bilen ikke behøver at blive skiftet. 

Det handler dog altid om at være hurtigt ude, hvis du vil undgå at stenslaget bliver for svært at reparere. Derfor er det godt at have et firma som stenslagforrude.dk ved hånden, som du hurtigt og nemt kan ringe til.

Læs med i denne artikel og find ud af, hvad du skal gøre i tilfælde af stenslag i forruden. 

Stenslag i forruden – hvad gør jeg?

Når først uheldet er ude, er der heldigvis noget, du selv kan gøre for at hindre, at revnen i ruden breder sig yderligere. Du skal sætte et stykke tape hen over revnen med det samme. Derudover skal du have ringet til et professionelt firma, der kan udbedre skaden for dig på korrekt vis.

Hvorfor hurtigt skal det laves?

Det er et spørgsmål om tid, når det kommer til stenslag i forruden. Det skal helst repareres så hurtigt som muligt. Hvis det får lov at stå for længe, kan ruden revne yderligere – og det bliver en dyr regning for dig. Hvis revnen i ruden er for stor, vil det nemlig kræve, at du får sat en hel ny rude i bilen. Og det er ikke billigt. Selve reparationen af stenslag koster et par hundrede kroner, så det er langt billigere end at ende med at betale flere tusinde kroner for en hel ny rude. 

Behøver jeg at få skiftet ruden ud?

Ikke som udgangspunkt, hvis revnen i ruden er meget lille. Det kan dog have været en meget stor sten, der har ramt ruden – og den kan i værste tilfælde få en stor revne. Disse er sjældent til at reparere. 

Flere Nyheder