Gør søndagmorgen til noget særligt med bananpandekager

01 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Når du har fri, er det rart, at du kan gøre lidt ekstra ud af din morgenmad. Det gør dagen til noget særligt, og du kan virkelig mærke, at du har god tid. Bare det at kunne tage dig tid til at tilberede din morgenmad kan være med til at gøre, at du kommer ned i gear. 

En oplagt for form morgenmad at tilberede om søndagen er bananpandekager. De er nemme at tilberede, alle kan lide dem, og de giver samtidig en følelse af, at du forkæler dig selv nu. De er derfor oplagte for dig at prøve af. Holder du af at spise morgenmad i sengen om søndagen, kan du også sagtens spise dem der. Invester eventuelt i en god bakke, der kan stå i sengen. 

Har du ikke lige en god opskrift på bananpandekager, kan du nemt finde en på online kogebogen dk-kogebogen.dk. De har mange forskellige opskrifter, som du kan bruge. Det er både til søde sager og til mad. Du kan derfor nemt finde en opskrift for dig. Se mere her

Det kan du komme på dine bananpandekager 

Når du spiser bananpandekager, kan du selvfølgelig bare spise dem, som de er. Du kan også vælge at spise dem med syltetøj og sukker som almindelige pandekager. Eller måske med friske bær og kvark for at give dem et mere morgenmadsagtigt præg og få dem til at mætte mere. Der er virkelig mange muligheder. 

Vil du have pandekagerne med på farten, for eksempel på en skovtur, kan det være besværligt for dig, hvis du skal have en masse ting med til at komme ovenpå pandekagerne. I stedet kan du derfor arbejde med at komme noget indeni pandekagerne, der gør dem søde og lækre og spise i sig selv. Det er de jo egentlig, når der er bananer i, men du kan for eksempel også komme chokolade og nødder i for at give dem ekstra smag. 

Flere Nyheder