Gør firmaturen til noget særligt – se fodbold sammen

01 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

En firmatur, hvor I kan slappe af sammen og lære hinanden at kende, kan være rigtig godt for sammenholdet i virksomheden. Hvis I alle er vilde med fodbold, er det oplagt for jer, at I tager på en fodboldrejse sammen. At dyrke det, I godt kan lide, kan være med til yderligere at styrke sammenholdet. 

Nu tænker du måske, at det bliver besværligt at arrangere sådan en rejse. Ikke mindst at få fat på billetter til de kampe, som I gerne vil se. Der er dog ingen grund til, at I står for at arrangere det hele selv. Der findes nemlig firmaer, der har specialiseret sig i den slags rejser. Det vil derfor være meget nemmere for dig at få dem til at stå for det. 

Et af de firmaer er fodboldpakker.dk. De arrangerer blandt andet fodboldrejser til Barcelona. Der kan I komme ned og se byens fodboldhold spille på hjemmebane. Det er virkelig en oplevelse, der kan ryste jer sammen. 

Hvor lang tid skal I sætte af til en fodboldrejse? 

Måske havde I bare tænkt, at I skulle være væk i en weekend. Kan det virkelig kombineres med en fodboldrejse? Ja, det kan det sagtens. I hvert fald hvis du rejser med fodboldpakker.dk. Deres rejser foregår typisk over en weekend eller fra fredag til mandag. Der kan du nå at se en, to og i nogle tilfælde hele tre kampe. Der er altså god mulighed for at få styret fodboldiveren, hvis det er det, I er til. 

Hvis I gerne vil på en længere tur, kan I dog selvfølgelig også gøre det. Der er fodboldrejser.dk arrangerer også ture, hvor I er af sted onsdag til mandag. Hvis I gerne vil nå at opleve noget mere af byen, kan I altså snildt gøre det på sådan en tur. Så er det jo sådan set bare tilbage at finde ud af, hvem I gerne vil se FC Barcelona spille mod. 

Flere Nyheder