Giv det grimme trægulv nyt liv med en grundig gulvafslibning i Søborg

20 december 2018
Astrid Pedersen
Giv det grimme trægulv nyt liv med en grundig gulvafslibning i Søborg

Er dit trægulv med årene blevet så grimt at se på, at du overvejer, om det skal have lov at blive liggende? Så bør du overveje, om ikke der blot skal en gulvafslibning til for at genskabe det smukke og levende trægulv.

Få hjælp til renovering af trægulv – vælg en professionel gulvafslibning

Har du besluttet, at du ikke længere gider at se på det grimme og triste trægulv, bør du overveje, om ikke det ville være en god idé at få fat på en professionel gulvmand. En gulvafslibning er ikke nogen lille procedure, endskønt den er nemmere at udføre selv (og på samme tid mere skånsom) end en gulvafhøvling. Du skal regne med at bruge tid på selv at skulle hente og bringe det tunge maskineri, du skal leje til formålet, og du skal selv indkøbe materiel dertil i form af slibepuder og sandpapir.

Hvis du også selv ønsker at forestå efterbehandling af dit trægulv (for eksempel maling, lakering, eller behandling med olie, lud eller sæbe), skal du også anskaffe disse effekter. Når det hele regnes sammen, er der faktisk ikke særlig meget at spare på selv at foretage sin gulvafslibning. Og en dygtig gulvmand vil kunne opnå et langt kønnere og mere ensartet resultat end du vil kunne.

Samtidig vil en faglært håndværker kunne vurdere, hvor meget (eller lidt) der skal slibes af dit trægulv, førend resultatet bliver som ønsket, således at du undgår, at der fjernes mere end højst nødvendigt af træværkets overflade. Din professionelle gulvmand vil kunne rådgive dig i forhold til hvilken type efterbehandling, du bør vælge – og udføre den til perfektion. Du vil med garanti blive tilfreds med resultatet, når du vælger en erfaren fagperson til at udføre din gulvafslibning.

Du kan hos Gulvkanonen få kontakt til nogle af Danmarks dygtigste gulvslibere, som kan hjælpe dig med en billig gulvafslibning i Søborg

Flere nyheder