Føj ekstra værdi og livskvalitet til din bolig med en lækker træterrasse

21 januar 2021
Astrid Pedersen

Går du og overveje at skrotte rejseplanerne her til sommer og i stedet tilbringe ferien hjemme på matriklen, så kan du med fordel overveje at investere ferierejse pengene i en lækker og rummelig træterrasse. Med en vel udført træterrasse har du og familien ekstra råderum i boligen. Og skal terrassen være bådeflot og holdbar bør du hyre en dygtig tømrer.

Hvorfor bruge en professionel tømrer til opførelse af træterrasse?

Måske tænker du at det er overkill med en professionel, faguddannet tømrer når der måske blot skal lægges et simpelt trædæk i din have. Men her skal du tænke på at det at bygge en forsvarlig og solid træ konstruktion er forbundet med hårdt og slidsomt arbejde og kræver en del mere planlægning end som så.

Med en dygtig tømrer på hånden er du garanteret en professionel håndtering af dit bygge projekt. En tømrer med særlig ekspertise inden for opførelse af træterrasser vil hurtigt kunne vurdere mulighederne i din have og med sikkerhed kunne skabe et resultat som er langt flottere end hvad du selv kunne have udtænkt.

Et eksempel på en sådan håndværker er tømrermester Andreas la Cour. Andreas la Cour er manden bag virksomheden Kun Terrasser ApS, som udelukkende beskæftiger sig med design og opførelse af flotte og unikke træterrasse til danske hjem. Hos Andreas la Cour er intet overladt til tilfældighederne – og der findes ingen one size fits all løsninger hos Kun Terrasser ApS. Din træterrasse vil blive designet så den passer præcis til din bolig, og konstrueret på håndværksmæssig forsvarlig vis.

Du får, med andre ord en træterrasse som kan holde i mange år. Og du kan være helt sikker på at din nye træterrasse vil være et kæmpe aktiv for din ejendom i form af øget værdi i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Læs mere om Kun Terrasser ApS på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder