Fjern smerter i hverdagen med fysiurgisk massage

22 februar 2020
Astrid Pedersen
Fjern smerter i hverdagen med fysiurgisk massage

Hvis du i det daglige går rundt og føler dig lidt stiv og øm i ryg og nakke, kan det skyldes at du bruger din krop forkert. Dette gælder især for kontorfolket, som dag ud og dag ind sidder ved en arbejdsstation i den samme uhensigtsmæssige stilling. Her er det altid en god idé at få sin daglige motion, gerne suppleret med regelmæssig fysiurgisk massage.

Hvorfor vælge fysiurgisk massage som min massage form?

Der er mange gode grunde til at gå til en fysiurgisk massør, når du ønsker en omgang velgørende og livgivende massage. For det første er en fysiurgisk massage gavnlig for dig, som måske ikke har det helt store aktivitets niveau i hverdagen. Da fysiurgisk massage går i dybden med alle kroppens muskler, og således styrker såvel blod omløb som tilførsel af ilt, vil du få en forbedret cirkulation i kroppen. Dette er især gavnligt for mennesker, som til hverdag tilbringer mange timer bøjet over et tastatur, og derfor fryser fast i en bestemt stilling.

For det andet er fysiurgisk massage en glimrende måde hvorpå du kan forebygge sports skader eller forhindre dem i at opstå. Uanset om du dyrker sport eller idræt på amatør plan, på et semi professionelt niveau eller som fuldtids atlet, kan selv den mindste skade sætte dig ud af spillet i ugevis. Med fysiurgisk massage opnås bedre heling, hurtigere restitution, og faktisk også en vis forebyggende effekt. Og for det tredje vil du hurtigt opdage, at fysiurgisk massage giver dig mere energi og virkelyst i det daglige, en bedre nattesøvn og færre smerter i nakke, skuldre og ryg.

Hvor kan jeg få fysiurgisk massage i Århus?

Hvis du er bosat i eller omkring Århus, kan du med fordel opsøge fysiurgisk massør Dorthe Margrethe Sørensen, som har til huse i Højbjerg. Læs mere på https://www.dorthemargrethe.dk/ 

Flere nyheder