Få smukke gyldne trægulve igen med en afslibning

25 januar 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Hører du til de heldige der har en bolig med trægulve ved du også at de fra tid til anden skal have en afslibning for at de kan forblive gyldne og smukke. Mange vælger at få gulvene afslebet i forbindelse med en flytning, fordi det er nemmere at få slebet gulvene når der ikke er møbler i boligen. Det skal dog ikke afholde nogle for at få det gjort, hvis gulvene er begyndt at se grå og triste ud.

Du kan vælge selv at afslibe gulvene eller du kan få en professionel gulvafsliber til at slibe dem som f.eks. gulvkanonen.dk. Du kan leje en afsliber enten i et byggemarked eller hos en gulvafsliber, hvis du vælger selv at kaste dig ud i projektet.

gulvafslibning på Fyn

Spar penge med forberedelse og få samtidig flottere gulve

Der kan være mange penge at spare på at have gjort sit forarbejde, for i det øjeblik at maskinen forlader butikken begynder du at betale for lejen og hvis du først skal hjem og gjort klar spilder du kostbar tid.

Start med at rengør gulvene så de er pæne og rene inden. Det kan virke underligt, men er gulvene snavsede vil snavset blive slebet ned i gulvplankerne. 

Brug også til på gennemgå gulvene for løse søm inden du henter maskinen. Løse søm vil ødelægge dit sandpapir, som er det dyre her i projekt gulvafslibning. Det har den ekstra positive effekt, at du ikke vil have knirkende gulve efterfølgende.

Fjern fodpanelerne hvis det er muligt uden at ødelægge dem. Det vil give dig mulighed for at komme helt ind til væggen med maskinen og også få slebet gulvene helt jævne, uden at komme til at ramme fodpanelerne. 

Hæng ledninger op og dæk af og så er du klar til at gå i gang med at slibe gulvene. Har du ikke prøvet det før, så start et sted, hvor du ved der skal stå en sofa eller et skab.

Flere Nyheder