Har du som entreprenør brug for en dygtig samarbejdspartner i form af en erfaren vognmand i Hobro? Så bør du tjekke Kurt & Carlo Kristensen A/S.

Hos Kurt & Carlo Kristensen A/S får du ikke alene vognmands kørsel i absolut top kvalitet ved kompetente og engagerede chauffører. Du får også en vognmand, som har erfaring inden for entreprenør branchen, og tillige kan tilbyde en lang række relaterede ydelser – for eksempel levering af bygge materiale fra egen grusgrav. Og så kan du altid regne med et godt tilbud og en konkurrence dygtig pris på vognmands tjenester, når du er kunder hos Kurt & Carlo Kristensen A/S.

Kurt & Carlo Kristensen A/S – en veletableret vognmands og entreprenør forretning

Den familie ejede og drevne virksomhed gennem tre generationer Kurt & Carlo Kristensen A/S er blandt de mere velrenommerede vognmands forretninger i Hobro og omegn. Kurt & Carlo Kristensen A/S har mere end seks årtiers erfaring inden for branchen, og en tilsvarende bred ekspertise når det kommer til vognmands ydelser og services til entreprenører og bygherrer.

Kurt & Carlo Kristensen A/S kan således tilbyde alle former for relevant vognmands kørsel, for eksempel maskin transport og bortskaffelse af bygge affald. Du kan også trygt anvende Kurt & Carlo Kristensen A/S, når du skal have fragtet køretøjer og materiel relateret til bygge og anlæg, for eksempel kranbiler, sættevogne, forvogne, pallegafler og mange andre entreprenør maskiner og køretøjer. Kurt & Carlo Kristensen A/S går meget op i at overholde branchens krav til sikkerhed under transport, og er således medlem af branche foreningen Dansk Transport og Logistik (DTL). Således har du garanti for at dit udstyr og materiel får den tryggeste og mest professionel behandling under transport. Du kan altid kontakte Kurt & Carlo Kristensen A/S for et skarpt tilbud på vognmands ydelser og fragt løsninger – læs mere på