Få dit ansigts skarpe konturer igen med plastikkirurgi – næseoperation og ansigtsløftning

25 november 2020
Astrid Pedersen

Er dit ansigt blevet tungt, og har du mistet dine skarpe og ungdommelige træk? Så kan du overveje et ansigtsløft.

Hvorfor få foretaget et ansigtsløft?

Et ansigtsløft er en procedure som henvender sig til mennesker hvis hud i ansigtet er begyndt at hænge. Mange mennesker, som har gennemført et radikalt vægt tab, vil ofte opleve at huden i ansigtet bliver slap. Dette kan give et træt og uoplagt udseende, også selv om man spiser sundt og får masser af søvn.

Der ud over er der selvfølgelig de eksterne faktorer så som luft forurening, sol og vind som kan gøre huden i ansigtet slap og uelastisk i årenes løb. Her kan et ansigtsløft hjælpe med at få trækkene ”på plads” igen således at du ikke alene fremstår yngre men også friskere og gladere. Og du kan med fordel kombinere et ansigtsløft med andre procedurer.

Hvordan får jeg mest muligt ud af mit ansigtsløft?

Hvis du ønsker et ungdommeligt udseende kan et ansigtsløft være vejen frem. Det er blot ikke altid at et ansigtsløft er tilstrækkeligt for at opnå de ønskede træk.

Derfor vælger mange at kombinere et ansigtsløft med en anden populær form for kosmetisk operation, nemlig en næseoperation. Med en næseoperation kan du reducere størrelsen på en kødfuld næse, rette en kroget næse ud, eller fjerne bump og skævheder som giver næsen et asymmetrisk udseende og forskubber balancen i dit ansigt.

En stor næse kan sagtens være flot, men kun hvis den passer til dit ansigt – og ikke mindst til din personlighed. Hvis du ikke føler at du kan leve op til en imposant næse, kan der være en vis idé i at reducere den i størrelse, eller blot gøre dens fremtoning mere diskret. Det er ikke meget der skal til for at skabe en forandring som du kan både se og mærke.

Læs mere om ansigtsløft og næseoperation på https://www.agata-privathospital.dk/ 

Flere Nyheder