Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Langt de fleste mennesker som er født efter 1960 har haft glæde af gratis skoletandpleje gennem hele deres skolegang. Dette blev indført i slutningen af tresserne som et vigtigt våben i kampen for at få flere danskere til at passe bedre på deres tænder således at disse ville kunne holde hele livet igennem.

De såkaldte Nul Huller generationer var faktisk en stor succes, og flere mennesker end nogen sinde før i historien har igennem mange år formået at bevare tænderne sunde og intakte. Desværre er det ikke alle som vedligeholder de gode takter når det handler om at gå til tandlæge en gang eller to om året.

Efter det fyldte enogtyvende år er tandlæge besøgene nemlig ikke længere gratis. Derfor vælger mange danskere at springe disse over, hvilket fører til flere tandproblemer og lidelser i tænder og tandkød. Og det er faktisk synd – især fordi det ikke behøver at koste spidsen af en jetjager at forebygge disse dårligdomme.

image

Hvad hvis jeg ikke har råd til at gå til tandlæge?

Faktisk er det ikke dyrere at gå til tandlæge for at få kontrolleret or renset tænderne end det er at gå til frisøren eller tilbringe en glad aften i byen.

De fleste burde kunne prioritere et årligt tandlæge besøg. Tandlæger i Danmark opererer med faste lave priser på tandrens og eftersyn, og den offentlige sygesikring giver samtidig tilskud hertil.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark er det tilmed muligt at opnå ekstra tilskud. Og kan du ikke klare hele betalingen ad én omgang tilbyder de fleste tandlæger at bide regningen over – så at sige – så du kan betale i rentefri rater.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Næstved?

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær finder du de dygtigste tandlæger og klinikassistenter i Næstved og omegn – book tid til tandbehandling på dltand.dk

Flere Nyheder