Få en lavere varmeregning med en varmepumpe

23 april 2019
Astrid Pedersen
Få en lavere varmeregning med en varmepumpe

De fleste mennesker ville – hvis de selv kunne vælge – foretrække at bruge så få penge som muligt på opvarmning af boligen. Samtidig er mange boligejere blevet opmærksom på de miljø og klima mæssige konsekvenser, det kan have, hvis opvarmningsformen er ineffektiv. Hvis du fortrinsvis varmer din bolig op ved hjælp af de utroligt dyre og ineffektive elektriske radiatorer, eller med vand opvarmet af et gammelt, udtjent olie- pille- eller gasfyr, er der stor sandsynlighed for, at du både betaler for meget for opvarmning af dit hjem og samtidig belaster miljøet unødigt derved.

Skån miljø og klima – og spar penge – med en effektiv varmepumpe

Du kan derfor med stor fordel udskifte din eksisterende varmeløsning med en moderne varmepumpe. Varmepumper til private hjem fås i to udgaver – luft til luft varmepumpen og luft til vand varmepumpen. Førstnævnte type varmepumpe er ideel som afløser for de dyre elovne. Med en luft til luft varmepumpe får du både en bedre fordeling af varmen, idet denne type varmepumpe opvarmer den eksisterende luft i lokalet og cirkulerer denne i strømme, som hurtigt og effektivt varmer hele rummet op, og en renere luft kvalitet.

De nyere modeller af luft til luft varmepumper har nemlig et indbygget filter, som renser den cirkulerende luft for såvel partikler som mikroorganismer. Dette fører til en markant forbedring af dit indeklima. Og så kan en luft til luft varmepumpe oven i købet vendes om sommeren, og anvendes som kølende air condition anlæg. Af samme grund er luft til luft varmepumper også særdeles velegnede til sommerhuse.

Find den rette varmepumpe online

Du kan også vælge en luft til vand varmepumpe, såfremt dit hus er udstyret med vandradiatorer. En luft til vand varmepumpe vil kunne erstatte dit gamle fyr, og varme såvel brugsvand som radiator vand op på langt mere effektiv vis. Hos https://www.gramenergi.dk/ kan du finde nøjagtig den varmepumpe, der passer til din bolig.

Flere nyheder